Problematika personalistiky ve vybraném hotelovém zařízení - Lengálová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá analýzou problematiky personalistiky ve vybraném hotelovém zařízení. První dvě kapitoly se specializují na teoretické pojetí práce. Zaměřují se na základní problematiku managementu a manažerskou funkci personalistiky. Následující tři kapitoly jsou věnovány seznámení se s konkrétním hotelovým zařízením, praktické aplikaci již získaných poznatků a shrnutí výstupů analýzy metodou syntézy včetně návrhů doporučení ke zlepšení.
The issue of human resource management in the selected hotel facility
Keywords: management; personalistika; hotelová zařízení; moderní personální nástroje; management; human resources activities; hotel facilities; modern human resources tools