Sociálně ekonomický profil okresu Chrudim, současné problémy a prognózy vývoje - Kabát, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2000)
Předmětem práce je profil okresu Chrudim. Autor zmiňuje současné sociálně ekonomické problémy a prognózy vývoje.
Social and economic profile of Chrudim's district, problems at present and forecast of progress
Keywords: okres Chrudim; sociálně ekonomické prostředí; vývoj; prognóza; Ekonomika