Analýza informačních systémů v oblasti osobní přepravy a možnosti dalšího vývoje - Pospíšil, Jan (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá analýzou současného stavu IS osobní přepravy na ČD. Autor uvádí přehled zahraničních systémů a nvrhuje strukturu a řešení nového informačního systému.
Analysis of information systems in the passenger rail traffic sphere and their futher development
Keywords: Informační systémy; osobní doprava; železniční doprava; cestující; Informace; ARES-ČSD; IDOS; jízdní řády