Zdanění příjmů fyzických osob - Šumpíková, Petra (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se se zabývá analýzou legislativního vývoje zdanění fyzických osob za určité období se zaměřením na rozbor jednotlivých konstrukčních prvků této daně. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části teoretickou a praktickou.
Personal income taxation
Keywords: daně; příjmy; sazba daně; sleva na dani; poplatníci; novela zákona; taxes; incomes; tax rate; tax credit; taxpayers; amendment to the act