Zhodnocení růstového potenciálu regionu Moravskotřebovska a Jevíčska - Nárožná, Simona (Univerzita Pardubice, 2012)
Článek se zabývá zhodnocením růstového potenciálu regionu Moravskotřebovska a Jevíčska. Práce se pokouší nalézt určitá doporučení pro tvorbu strategie dalšího rozvoje regionu. Pro vypracování určitého doporučení, byla provedena SWOT analýza regionu na základě charakteristiky regionu. Uvedena SWOT analýza vystihuje a zaměřuje se na rozvojové aktivity a problémy regionu.
Evaluation of the growth potential of the region
Keywords: region; Moravskotřebovsko a Jevíčsko; SWOT analýza; regionální rozvoj; region; region Moravska Trebova and Jevicko; SWOT analysis; regional development