Edukace v oblasti režimových opatření u dětí s diagnózou epilepsie - Soldánová, Blanka (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce je teoreticko-výzkumná a zabývá se režimovými opatřeními a edukací dětí u onemocnění epilepsie. Teoretická část obsahuje popis samotného onemocnění, jeho diagnostiku, klasifikaci, léčbu zaměřenou převážně na režimová opatření a edukaci. Výzkumná část zjišťuje míru znalostí a dodržování režimových opatření u dětí.
Education of children in the lifestyle measures with the epilepsy disease
Keywords: epilepsie; epileptický záchvaty; režimová opatření; děti; edukace; epilepsy; epileptic seizure; regime measures; children; education