Posouzení bezpečnosti provozu v okolí školy ZŠ Zámecká,Litomyšl - Fiedlerová, Michaela (Univerzita Pardubice, 2017)
V bakalářské práci je provedena analýza a zhodnocení současného stavu dostupnosti školy ZŠ Zámecká z hlediska bezpečnosti a následné stanovení problematických míst. Cílem práce je navrhnout zlepšení, která povedou ke zvýšení bezpečnosti na stanovených problematických místech a jejich zhodnocení.
Evaluation of the safety of traffic near to primary school Zámecká, Litomyšl
Keywords: škola; žáci; bezpečnost; problematická místa; school; students; safety; problematic places