Metodika výpočtu polohy těžiště autobusu a její změny v důsledku provozního zatížení - Maléř, Petr (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce na základě měření zjišťuje těžiště autobusu a pomocí výpočtu sleduje jeho změny vlivem provozního zatížení.
methodology of culation of location of bus center of gravity and its changes as result of operational load
Keywords: Měření; autobusy; těžiště; provozní spolehlivost