Skladovací plochy ve vybrané společnosti - Vaněk, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá skladovacími plochami ve vybrané společnosti. V první kapitole je teoreticky vymezeno skladování. Ve druhé kapitole je představena vybraná společnost a následně je provedena analýza skladovacích ploch. Ve třetí kapitole jsou navrženy varianty úpravy skladovacích ploch ve vybrané společnosti, na základě výsledků analytické kapitoly diplomové práce. Navržené varianty jsou ve čtvrté kapitole zhodnoceny.
Storage areas in the selected company
Keywords: skladovací plochy; skladování; sendvičový panel; efektivita; multikriteriální analýza; storage areas; storage; sandwich panel; efficiency; multi-criteria analysis