Tempora im Deutschen und Vergleich mit dem Tschechischen - Rafajová, Jitka (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se týká používání časů v němčině a jejich srovnání s češtinou.
Časy v němčině a jejich srovnání s češtinou
Keywords: němčina; čeština; Gramatika; časy; porovnání