Jak tráví mladiství v Holicích svůj volný čas - Drahošová, Petra (Univerzita Pardubice, 2009)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice trávení volného času mladistvých v Holicích. Práce se zabývá teoretickým vymezením, funkcemi volného času, sdružováním dětí a mládeže, věkovým vymezením účastníků, médii a komunikací na základě literatury. V empirické části je shrnuta nabídka zájmových aktivit v Holicích, zpracování a vyhodnocení dotazníků. Respondenti byli žáci ve věku 11 - 15 let, navštěvující školy v Holicích.
How teenagers spend their leisure time in the town of Holice
Keywords: leisure time; Children; teenagers; leisuretime activites in the town of Holice; Volný čas; Děti; mládež; zájmové aktivity v Holicích