Inovační management v oblasti výroby vybraného podniku - Šedivá, Inika (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato práce se zaměřuje na analýzu procesů, inovace a konkurenceschopnost vybraného podniku APAG Elektronik, s. r. o. Jedná se o výrobní podnik, který zejména působí v automobilovém průmyslu. V práci jsou nejprve objasněny pojmy týkající se podniku, jeho okolí a inovací. Následně je popsána charakteristika vybraného podniku spolu s výrobky a jeho inovacemi. Poté následuje aplikovaná Porterova analýza 5 sil a SWOT analýza. V závěru práce je zhodnocení podniku a doporučení pro zvýšení jeho konkurenceschopnosti na trhu.
Innovation management in the production of the selected company
Keywords: inovace; konkurenceschopnost; podniky; strategie; výroba; company; competitiveness; innovation; production; strategy