Rozhodování v podmínkách rizika - Kalhousová, Marie (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zaměřuje na problematiku rozhodovacích problémů, konkrétně pak rozhodovacích situací za rizika. Zabývá se též teorií rozhodování a aplikací rozhodovacích situací na konkrétním příkladu.
Decision Making Process under the Risk
Keywords: rozhodování; riziko; pravděpodobnost; rozhodovací analýza; decision making process; risk; decisioner; probability; decision matrix