Sestavení metodiky diagnostiky systému Common-Rail - Dujka, Josef (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zaměřuje na vytvoření metodiky měření palivového systému Common-Rail pro optimalizaci údržby spalovacího motoru. První část práce je zaměřena na poznání palivové soustavy vznětových motorů s přímým vstřikováním, principy funkce a porovnání paralelní a sériové diagnostiky v oblasti teoretické. Druhá část práce se zabývá praktickým měřením palivové soustavy vozidla s vyhodnocením jednotlivých naměřených hodnot a průběhů s použitím příslušných diagnostických metod a zařízení.
Compilation of Common-Rail system diagnostics methodology
Keywords: Common-Rail; palivová soustava; paralelní diagnostika; sériová diagnostika; měření; Common-Rail; fuel system; parallel diagnostics; serial diagnostics; measurement