Perspektivy řešení silniční dopravy v Pardubicích - Vosyka, Stanislav (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá analýzou současného stavu dopravy v Pardubicích a budoucím vývojem silniční sítě v Pardubicích a v okolí.
Solution perspectives of road transport in Pardubice
Keywords: silniční doprava; silnice; silniční infrastruktura; Pardubice; road transport; road; road infrastructure