Organizace dálkové železniční osobní dopravy při mimořádných událostech v úseku Praha hl. n. - Kolín - Půlpán, Kamil (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zabývá zhodnocením vlivu mimořádných událostí na plynulost dálkové železniční osobní dopravy v úseku Kolín Praha hl. n. Na základě zhodnocení vlivu mimořádných událostí jsou navržena organizační opatření vedoucí ke snížení nepříznivého vlivu na železniční provoz.
Organization of the express trains in case if an emergency on the Prague main station to Kolin line
Keywords: mimořádné události; dálková železniční osobní doprava; organizační opatření; železniční doprava; extraordinary events; express trains; organizational measures; railway transportation