DNA diagnostika hemofilie A - Bílková, Alena (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá hemofilií typu A, jejími příčinami, klinickým obrazem, terapií a především diagnózou včetně genetické a prenatální.
Keywords: hemofilie A; srážlivost krve