Studie návrhu komunikací v nové zástavbě rodinných a bytových domů v lokalitě Podborský - Týniště nad Orlicí - Falta, Roman (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zabývá návrhem místních komunikací v nové zástavbě rodinných a bytových domů v lokalitě Podborský Týniště nad Orlicí. Návrh řeší výstavbu obytné zóny s izolovanými a řadovými domy napojenou ke stávající části, nové místní komunikace v oblasti bytových domů a vzájemné propojení komunikací pro pěší a cyklisty. Je zpracován ve dvou variantách jako dokumentace odpovídající studii proveditelnosti a účelnosti s omezeními vyplývajícími z rozsahu a charakteru práce.
Feasibility study of urban road in the new built-up residental area in the location Podborsky - Tyniste nad Orlici
Keywords: studie; místní komunikace; obytná zóna; křižovatky; parkovací stání; chodníky; zelený pás; study; local communication; residential area; intersection; parking place; pavement; green section