Perspektivy balíkové služby České pošty. s.p. - Chadimová, Renata (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza a porovnání vnitrostátních balíkových služeb České pošty, s.p. a konkurence.
Prospects of The Czech post, n.e., parcel serveces
Keywords: balíky; poštovní služby