Analýza provozu na autobusovém nádraží v Kolíně - Koděra, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se bude zabývat technickým vybavením a organizací provozu autobusového nádraží v Kolíně. Práce se zaměří na zázemí pro řidiče a pro provoz vozidel zajišťujících dopravní obslužnost. V práci bude řešeno také zázemí pro cestující a pohyb cestujících s důrazem na jejich bezpečnost. V práci bude navržena strategie provozu v návaznosti linkové autobusové dopravy, MHD, železniční dopravy a individuální dopravy.
Analysis of the operation at the bus terminal in Kolín
Keywords: autobusové nádraží; dopravci; jízdní řády; linková osobní doprava; přestupy; stanoviště; bus station; carriers; timetables; regular passenger transport; change; stations