Dálkové ovládání pro válcovou zkušebnu brzd - Kořínek, Aleš (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářské práce popisuje návrh a realizace výroby bezdrátového dálkového ovládání pro válcovou zkušebnu brzd Brekon firmy Hofmann Werkstatt - Technik. V teoretické části jsou popsány různé komerční systémy, které je možné použít pro realizaci bezdrátového dálkového ovládání zkušebny brzd a také jejich finanční náklady. V praktické části je popsána vlastní realizace návrhu zapojení a vytvoření ovládacího programu, které zajistí plnohodnotné nahrazení původního neergonomického a problematického kabelového ovladače.
Remote control for drum brake test
Keywords: válcová zkušebna brzd; Hofmann Brekon; RFM12B; ATmega 168P; MCU; dálkové ovládání; roller brake tester; remote control