Využití Cloud Computingu v podmínkách firmy/organizace - Sršeň, Michal (Univerzita Pardubice, 2015)
Obsahem této práce je vysvětlení technologie cloud computingu, jeho charakteristik, dále základních výhod a nevýhod. V další části jsou představeni někteří velcí poskytovatelé cloudových služeb jako Amazon, Microsoft, Apple a Google. Součástí práce jsou také návrhy řešení cloudu pro malé a střední podniky a pro živnostníky s ohledem na jejich požadavky pro běžnou administrativní činnost.
Cloud computing and his use in company or organization
Keywords: Cloud computing; internet; information technology; company; organization; data; management; firma; data; řízení