Lávka pro pěší a cyklisty přes potok Výrovka - Kostelní Lhota/ Písková Lhota - Hesko, Martin (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá převedením cyklostezky ze směru Poděbrady - Sadská přes potok Výrovka. Lávka pro pěší a cyklisty se nachází u obce Kostelní Lhota v blízkosti stávajícího přemostění na silnici II/611.
Bridge for pedestrians and cyklists across the creek Výrovka - Kostelní Lhota/Písková Lhota
Keywords: Lávka; cyklistická stezka; Kostelní Lhota; nosná konstrukce; Footbridge; cycle paths; Kostelní Lhota; supporting structure