Hodnocení rizik ekologické újmy UEC Pardubice - Andrlíková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá hodnocením rizik ekologické újmy pro Univerzitní ekologické centrum Univerzity Pardubice (dále jen UEC). Jedná se o nový požadavek v oblasti ochrany životního prostředí. Hodnocení musí provádět všechny subjekty, které provozují činnosti vymezené zákonem. Součástí této práce je provedení základního hodnocení rizik ekologické újmy a vytvoření příslušných dokumentů.
The risk assessment of the environmental damage to the University ecological centre of the University of Pardubice
Keywords: hodnocení rizik; ekologická újma; životní prostředí; závadné látky; chemické látky; risk assessment; environmental damage; environment; harmful substances; chemicals