Zubové hydraulické čerpadlo - Ziegelbauer, Jakub (Univerzita Pardubice, 2005)
Bakalářská práce pojednává o funkci a konstrukci zubového hydraulického čerpadla.
Hydraulic gear pump
Keywords: hydraulické systémy; čerpadla; konstrukce; výkonnost