Povrchové inženýrství materiálů pro automobilový průmysl v souvislosti s technologiemi spojování karoserií - Petr, Pavel (Univerzita Pardubice, 2004)
Spojování karoserií v automobilovém průmyslu.
Surface ingeneering of materials for automotive industry in relation with carosserie joint techniques
Keywords: karoserie; spojovací systémy; povrchová úprava; automobilový průmysl