GPS průvodce po městě Pardubice a jeho okolí - Vlašič, Jan (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce je věnována tvorbě GPS průvodce po Pardubicích a jeho okolí. Dále se věnuje návrhu datového modelu, sběru dat pomocí GPS a také následnému zpracování dat a tvorbě výstupů v GIS. Výstupem jsou webové stránky s trasami a stručným popisem obejktů zájmu.
GPS guide round the town Pardubice and its surroundings
Keywords: GPS; turistika; zajímavá místa; Pardubice; Navigace; Tourism; interesting places; Navigation