Analýza přijímání zaměstnanců a adaptačního procesu ve vybraném podniku - Švarcová, Adéla (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu přijímání nových pracovníků a na adaptační proces v bance 1. V první části bakalářské práce jsou vymezeny základními pojmy, které se týkají problematiky řízení lidských zdrojů a představují bližší problematiku spojenou s přijímáním a adaptací zaměstnanců v podniku. Ve druhé části jsou jednotlivé procesy v bance analyzovány a vyhodnocovány.
Analysis of recruitment and adaptation process in selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; personální útvary; přijímání zaměstnanců; adaptační procesy; generace Y; human resources management; personnel departments; recruitment employers; adaptation process; generation Y