Politika zaměstnanosti v okrese Pardubice a její porovnání s politikou zaměstnanosti České republiky - Ságlová, Jana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka nejprve popisuje politiku zaměstnanosti v Česku a EU. V praktické části pak mapuje politiku zaměstnanosti v okrese Pardubice a zybývá se současným stavem nezaměstnanosti v okrese a jednotlivými opatřeními politiky zaměstnanosti.
Employment policy in district Pardubice and its comparison with employment policy of Czech republic
Keywords: politika zaměstnanosti; Nezaměstnanost; Česko; okres Pardubice