Personalizovaná informační a nabídková komunikace se zákazníky pošty na úrovni Regionu Jižní Morava - Červená, Petra (Univerzita Pardubice, 2010)
Má práce shrnuje současnou nabídku služeb České pošty, s. p. firemním zákazníkům a rozebírá teorii vztahů se zákazníky. Pojednává o náplni práce obchodních manažerů České pošty, s. p. a o jejich komunikaci se smluvními zákazníky. Zabývá se jak současnou situací komunikace, tak i návrhem možných změn pro vylepšení vztahů se zákazníkem.
Personalized informative and supply side communication with customer of Post in Jižní Morava region
Keywords: Česká pošta; Komunikace; obchodní manažer; Zákazník; Czech Post; Communication; trade manager; Customer