Posouzení českého kapitálového trhu na základě jeho indexů - Moravcová, Silvie (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zaměřuje na kapitálový trh v České republice, zejména na indexy kapitálového trhu jako na souhrnné indikátory charakterizující stav a vývoj celého trhu. Předmětem práce je i srovnání se zahraničními burzovními indexy a předpověd budoucího vývoje.
Analysis of the Czech capital market on the basis of its indices
Keywords: burza cenných papírů; burzovní indexy; kapitálový trh; index PX-50