Metody analýzy rizik - Vlášková, Michaela (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá metodami analýzy rizik. V první části jsou definovány základní pojmy vztahující se k riziku a obecný popis jednotlivých metod, které se používají při analýze rizik. Druhá část je věnována porovnání metod analýzy rizik na praktickém příkladu z oblasti zemědělství.
Risk analysis methods
Keywords: riziko; metody analýzy rizik; metoda RIPRAN; skórovací metoda s mapou rizik; technika stromů rizik; risk; risk analysis methods; RIPRAN method; scoring method with a map of the risks; technology trees risks