Význam postoje společností k CSR při výběru zaměstnavatele - Pastorková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce se věnuje zjišťování vlivu postoje společností k společenskoodpovědným aktivitám na studenty při výběru zaměstnavatele. Teoretická část se zaměřuje na vymezení pojmu společenská odpovědnost firem, komunikaci CSR a faktory ovlivňující výběr zaměstnavatele. Praktická část se věnuje analýze CSR aktivit TOP 5 nejlepších zaměstnavatelů v ČR, kde tyto aktivity jsou později součástí dotazníkového šetření, které zkoumá vliv CSR na vysokoškolské studenty v ČR při výběru potencionálního zaměstnavatele.
The importance of companies' attitude towards CSR in the selection process of employers
Keywords: CSR; společenská odpovědnost firem; CSR aktivity a komunikace; vysokoškolští studenti; generace Z; CSR; corporate social responsibility; CSR activities and communication; university students; Generation Z