Využití rizikového kapitálu - Sedlická, Marcela (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá rizikovým kapitálem jako jedné z možností financování podniků. Pozornost věnuje také činnosti České asociace rizikového kapitálu.
Utility of venture capital
Keywords: finance; podniky; financování; Riziko; kapitálové investice; rentabilita; Zadluženost