Některé aspekty přpravovaného zákona o spotřebních daních před vstupem ČR do EU - Zetek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor se v práci zaměřuje na rozbor návrhu zákona o spotřebních daních v souvislosti se vstupem ČR do EU, směrnice rady EU 92/12/EHS.
Some aspects of the law about consumption taxes being prepared before entrance of the Czech Republik to Europin Union
Keywords: spotřební daň; zákony; Česká Republika; směrnice; Evropské hospodářské společenství; Evropská Unie