Systém vzdělávání pracovníků v České poště, s.p. - Chytrová, Magdalena (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce analyzuje vzdělávací programy v České poště, s. p. se zaměřením na vzdělávací model pro kategorii vedoucích pošt.
Learnings system from workers in Česká pošta, s.p.
Keywords: Česká pošta; vzdělávání pracovníků; vzdělávací programy; Lidské zdroje