Demografická struktura Královéhradeckého kraje a její vazby na marketing ČD - Grus, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza spokojenosti zákazníků ČD. Demografická struktura Královéhradeckého kraje a její vazby na marketing ČD.
Demographic structure of the Hradec Králové region and its links to the Czech railways' marketing
Keywords: Marketing; marketingový průzkum; železniční doprava; demografie; České dráhy