Analýza hospodaření sportovního klubu FK Chrudim - Javorski, Daniel (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce pojmenovaná "Analýza hospodaření sportovního klubu FK Chrudim" se zabývá financováním a hospodařením sportovních klubů v České republice. Především se zaměřuje na analýzu hospodaření klubů. V první kapitole jsou vymezeny základní pojmy související s ekonomickými aspekty sportu. Druhá kapitola se koncentruje na financovaní sportovních klubů. V následující kapitole je zanalyzováno hospodaření futsalového týmu FK Chrudim. V poslední kapitole jsou pak navržena doporučení, která vycházejí z analýzy hospodaření v předchozí kapitole.
Management analysis of the sports club FK Chrudim
Keywords: sport; futsal; financování sportu; hospodaření; analýza; příjmy; výdaje; sportovní klub; sport; futsal; financing sports; management; analysis; revenues; expenses; sports club