Reflections of the Vietnam war in American literature and film - Vodrážková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce analyzuje pět děl americké literatury a filmu a způsoby, jakými popisují americkou zkušenost ve Vietnamu a její následný dopad na americkou společnost.
Reflexe vietnamské války v americké literatuře a filmu
Keywords: americká literatura; Spojené státy americké; Vietnam; vietnamská válka; války; americká společnost; kinematografie; válečná literatura