Jednotný vizuální styl psí chovatelské stanice - Bezdíček, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce je zaměřena na jednotlivé části jednotného vizuálního stylu a objasňuje základní prvky a pravidla při jeho tvorbě a použití. Jako výsledek této práce je nové logo, jednotný vizuální styl a webové stránky pro psí chovatelskou stanici Od Zlaté Lobi.
Uniform visual style of the dog kennel
Keywords: logo; jednotný vizuální styl; psí chovatelská stanice; webové stránky; grafický design; logo; uniform visual style; dog kennel; website; graphic design