Nástroj pro generování rozvrhů - Mikyska, Michal (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zabývá problematikou plánování a tvorby školních rozvrhů. V teoretické části je cílem práce čtenářům přiblížit nástroje pro tvorbu rozvrhů, průběh tvorby a řešení kolizí. V praktické části je provedena analýza a implementace vlastního řešení pro vytváření rozvrhů. Zároveň je práce doplněna o uživatelskou dokumentaci implementované aplikace.
The tool for generating schedules
Keywords: rozvrh hodin; kolize; plánování; stag; rozvrháři; aplikace; webová služba; timetable; collision; scheduling; stag; schedulers; application; web service