Personální práce v územní samosprávě - Kolářová, Květoslava (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá analýzou personálních činností na Krajském úřadě Středočeského kraje se zaměřením na hodnocení pracovníků.
Personal works in local self-government
Keywords: personální práce; personální řízení; personální útvar; personální management; Středočeský kraj; veřejný sektor; Lidské zdroje