Kontrola čistoty potravinových doplňků III - Tichá, Světlana (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je zaměřena na využití superkritické fluidní extrakce pro izolaci anabolických steroidů z potravinových doplňků s následnou identifikací pomocí spojení plynové chromatografie s hmotnostní spektrometrií.
Purity control of nutritional supplements III
Keywords: potravinové doplňky; anabolické steroidy; superkritická fluidní extrakce; plynová chromatografie; hmotnostní detekce