Média a masová komunikace v Rovni - Kapitán, Martin (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá vlivem a účinky masové komunikace a médií na venkovskou populaci.
Media and mass communication in Roveň
Keywords: Dolní Roveň; antropologická analýza; masmédia; masová komunikace; venkov