Technická analýza na akciových trzích - Hrbáč, Filip (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zaměřuje na technickou analýzu na akciových trzích. Zabývá se technickými indikátory a jejich využití při obchodování na burze. Vysvětluje správné pochopení a aplikaci těchto indikátorů.
Technical analysis on stock markets
Keywords: stocks; indicators; technical analyses; stock exchanges; Akcie; indikátory; technické analýzy; burzy