Racionalizace dopravní obslužnosti na trati Plzeň - České Budějovice po jejím zmodernizování - Nováček, Samuel (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce obsahuje obecné informace o trati 190/191, analýzu území v okolí trati, provozu na trati a alternativních spojení v současném stavu. Na základě této analýzy jsou dále provedeny analýzy plánované modernizace, v úvaze je několik variant, a plánů dopravní obslužnosti objednavatelů dopravy na trati. Na závěr je popsán návrhový jízdní řád. Výstupem práce je nový jízdní řád ve formě nákresného a knižního jízdního řádu.
Rationalization of public passenger transport on railway line České Budějovice - Plzeň after its modernization
Keywords: jízdní řád; železnice; Jihočeský kraj; Plzeňský kraj; dopravní obslužnost; timetable; railway; South Bohemian Region; Pilsen Region; public transport service