Srovnání platné právní úpravy vzniku společnosti s ručením omezeným s právní úpravou platnou v letech 1906-1950 - Hřebejková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zaměřila na problematiku vzniku společnosti s ručením omezeným. Porovnává platnou právní úpravu týkajícící se vzniku společnosti s právní úpravou platnou v letech 1906-1950.
The Comparison valid legal adjustment of genesis of LTD company with legel adjustment valided in 1906-1950
Keywords: právo; Podnikání; právní úpravy; Společnost s ručením omezeným; historie