Marketingová komunikace a marketingové plánování Wellness studia Flošna - Kukáková, Jana (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato práce se zabývá marketingem a marketingovým plánováním ve Wellness studiu Flošna v Hradci Králové. Cílem práce je na základě teoretických znalostí, které jsou uvedeny v teoretické části bakalářské práce, analyzovat typy marketingové komunikace, které Wellness studio Flošna prakticky využívá. Srovnání je provedeno v různých letech s ohledem na finanční možnosti rozpočtové organizace. V závěru jsou uvedeny návrhy na zlepšení a optimalizaci využívání marketingové komunikace v dané organizaci.
Marketing and marketing planning in a selected company
Keywords: marketingová komunikace; marketingové plánování; online marketing; wellness; podpora prodeje; segmentace trhu; rozpočet; reklama; konkurence; marketing communication; marketing planning; online marketing; wellness; sales promotion; market segmentation; budget; advert; competition