Minimalizace logistických ztrát na montážních linkách ve firmě FESTOOL s.r.o. - Hostinská, Michaela (Univerzita Pardubice, 2015)
Práce se zaměřuje na zásobování montážních linek ve firmě FESTOOL s.r.o. Zabývá se prostoji na montážních linkách, které následně způsobují jak finanční, tak časové ztráty. V práci je zpracována analýza současného stavu, s cílem vytipovat hlavní příčiny těchto ztrát. Následně jsou navrženy možná řešení, které tyto ztráty minimalizují, včetně ekonomického vyčíslení těchto řešení.
Logistic losses minimizing at assembly lines in the company of FESTOOL s.r.o.
Keywords: supply; production; assembly lines; kanban; Milk Run; logistics; warehouse; downtime; zásobování; výroba; montážní linky; logistika; sklad; prostoj