Výcvikové středisko ČSA, a.s. - Čmelová, Monika (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá činností Výcvikového střediska ČSA, které zabezpečuje výcvik a vzdělávání zaměstnanců ČSA i externích osob.
Keywords: Vzdělávání; Československé aerolinie; výcvikové středisko